Autotransport door Wolves Mobiliteit - Voor berging, pechhulp en transport
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Direct een offerte aanvragen?
Voertuiggegevens
Laadadres

Losadres

Uw gegevens

UW AUTOTRANSPORT SNEL GEREGELD

Autotransport


Bent u gestrand in binnen- of buitenland? Heeft u een voertuig gekocht en wilt u dit vervoeren naar de locatie van uw keuze? Eén van de specialiteiten van Wolves Mobiliteit is nationaal en internationaal autotransport. Ook vervoeren wij motoren, trucks, caravans, busjes, campers en bijvoorbeeld heftrucks.

Kortom, wij vervoeren alles dat wielen heeft!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voordelige kwaliteit en snelheid

Onze opdrachtgevers zijn garagehouders, leasemaatschappijen, alarmcentrales, deurwaarders, particulieren en verzekeraars. Door de mogelijkheid tot combinatietransport en ons veelzijdige wagenpark kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden garanderen en de prijs toch aantrekkelijk houden.

Soorten autotransport

Of u nu 1 auto wilt transporteren of meerdere, gloednieuw, tweedehands of met schade, het kan allemaal. Door ons uitgebreide wagenpark en ervaring zijn wij bovendien de ideale partner om auto’s te importeren of exporteren. Veel buitenlandse bestemmingen van ons zijn bijvoorbeeld Duitsland, België, Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Heeft u een andere vorm van autotransport nodig of een afwijkende bestemming? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Autotransport in heel Europa

Het hele jaar door zijn onze vrachtwagens op de wegen in heel Europa te zien. De drukste maanden voor onze internationale chauffeurs zijn de maanden van juni tot september, als tijdens de vakantieperiode veel Europeanen op weg gaan.

Wij denken met u mee

Dankzij de diverse diensten die Wolves aanbiedt, kunnen wij u helpen bij meer dan alleen het transport van het voertuig. Voor gestrande reizigers staat op diverse locaties in Europa vervangend vervoer klaar, zodat de reis snel weer voortgezet kan worden.

Vervoer door eigen wagenpark

In tegenstelling tot veel concurrenten, beschikken wij over een eigen wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat de kwaliteit te leveren die u ook mag verwachten. Bovendien is het voor u voordeliger, doordat er niet nog een andere partij tussenzit. Vervoer van auto’s door Wolves Autotransport gebeurt professioneel en naar uw wens.

autotransport en vervoer van auto's met eigen wagenpark

Contact opnemen over uw autotransport

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Transport Nationaal en Internationaal via +31 546 580 343 of planning@wolves.nl. Onze specialisten zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Direct een offerte aanvragen?
Voertuiggegevens
Laadadres

Losadres

Uw gegevens