Planner

Vacature Planner

Transport is niet te voorspellen, ons werk dus ook niet. Hou je er van dat geen dag hetzelfde is en is geen uitdaging je te gek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze afdeling Planning Autotransport zijn wij op zoek naar een ervaren:

PLANNER

Samen stellen wij de ritten samen en maken planningen waarbij onze chauffeurs en materieel zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Je kunt snel en alert in spelen op wisselende omstandigheden en past daar waar nodig de planningen aan. Ook ben je aanspreekpunt voor onze chauffeurs en opdrachtgevers die uit heel Europa komen. Het is dus belangrijk dat jij de (vreemde) taal van onze klant spreekt.

WIE ZOEKEN WIJ?

Onze nieuwe collega is een doener met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent leergierig en ziet het als een uitdaging om je onze specifieke werkzaamheden zo snel mogelijk eigen te maken. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en durft beslissingen te nemen als het gaat om de planning. Je houdt overzicht, bent analytisch sterk en denkt altijd twee stappen vooruit. Ook weet je wat onze klant wil en komt afspraken na. Je houdt van korte, directe communicatielijnen, denkt graag mee met ons en bent flexibel. Je bent communicatief vaardig in Nederlands, Engels en Duits.

Tenslotte heb je aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie.

WIE ZIJN WIJ?

Wolves Mobiliteit is een dynamisch en betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn trots op alles wat we doen. Of het nu om autotransport, berging of vervangend vervoer gaat. Samen met jou gaan wij graag nieuwe uitdagingen aan en kijken we in hoeverre wij nog grenzen kunnen verleggen om verder groei te realiseren. Onze cultuur is informeel, maar professioneel. Wij vinden een goede onderlinge samenwerking en werksfeer erg belangrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitdagende baan in een fantastisch nieuw pand en niet te vergeten 120 enthousiaste collega’s.
Een prachtige bedrijfskantine waar vers fruit staat voor alle collega’s en de mogelijkheid bestaat om een gezonde maaltijd te nuttigen.
De mogelijkheid om wekelijks samen met jouw collega’s jouw conditie op peil te houden.
Een jaarlijks bedrijfsfeest waarvoor alle collega’s worden uitgenodigd en waar nog lang over wordt nagepraat.

En verder:

  • Een passend salaris (wij hanteren de cao Klein Metaal – Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf).
  • Voldoende vrije tijd, waaronder een tijd voor tijd regeling.
  • Ruimte voor inbreng van nieuwe initiatieven.

 

REAGEREN

Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor de deze functie, twijfel dan niet langer en reageer.

Meer informatie over de functie of solliciteren kan via www.newroadz.nl