Commercieel Manager

Vacature Commercieel Manager

Heb jij verstand van transport en ben je commercieel en ondernemend?
Ben jij de beste in jouw vak of heb je de ambitie om dit te worden?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wolves Mobiliteit heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en wat ons betreft is de grens nog niet bereikt. Om verder te groeien zijn wij op zoek naar een

Commercieel Manager

die binnen ons Management Team meedenkt en meewerkt aan ons toekomstperspectief.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Om voorop te blijven lopen in de markt en om in te blijven spelen op de snelle veranderingen in de (internationale) mobiliteitswereld is onze organisatie continu in beweging. Als Commercieel Manager ligt hier een sleutelrol voor jou weggelegd. Je bent een aanjager en gedreven om het merk “Wolves” succesvol uit te dragen. Je ziet nieuwe kansen en kunt schakelen tussen vandaag en de mogelijkheden voor de toekomst. Je zoekt en ontwikkelt nieuwe relaties, maar bent ook sterk in het onderhouden van bestaande relaties. Hiervoor ben je veelvuldig onderweg. Je communiceert vlot in het Nederlands, Duits en Engels.
Je hebt aantoonbare werkervaring in een commercieel leidinggevende functie. Dit omdat je leiding gaat geven aan een accountmanager (1fte).
Je hebt een voorbeeldfunctie richting collega’s en neemt ze mee in strategische plannen, ontwikkelingen bij klanten en accountmanagement.
Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke functie in de transportsector.

Als jij je hierin herkent, dan willen wij jou graag in ons team verwelkomen.

 

WIE ZIJN WIJ?

Wolves Mobiliteit is een dynamisch en betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn trots op alles wat we doen. Of het nu om autotransport, berging of vervangend vervoer gaat. Onze cultuur is informeel, maar professioneel. Wij vinden klantgerichtheid, een goede onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een passend salaris (wij hanteren de cao Klein Metaal – Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf).
  • Een dienstverband van 40 uur per week.
  • Een secundair pakket: leaseauto, laptop, telefoon.
  • Een uitdagende baan in een fantastisch pand en niet te vergeten 120 enthousiaste collega’s.
  • Een prachtige bedrijfskantine waar vers fruit staat voor alle collega’s en de mogelijkheid bestaat om een gezonde maaltijd te nuttigen.
  • De mogelijkheid om wekelijks samen met je collega’s jouw conditie op peil te houden.

Maar misschien nog wel het belangrijkste:

  • Samen met jouw MT collega’s de missie en visie van ons bedrijf omzetten in concrete commerciële doelstellingen waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd.

 

REAGEREN

Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor de deze functie, twijfel dan niet langer en reageer.

Graag ontvangen wij uiterlijk 15 januari 2019 jouw persoonlijke motivatie en CV via personeelszaken@wolves.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.