Actie

Actie

Wolves schiet te hulp!

We leven in bijzondere tijden! Door de genomen maatregelen van de overheid zijn veel “gewone burgers” beperkt in hun dagelijkse manier van leven.

Maar voor u als ondernemer in de autobranche geldt dit des te meer: showrooms blijven vooreerst gesloten.  Daarmee wordt het liefste wat u doet, namelijk het vol passie en toewijding verkopen van uw auto’s, flink beperkt!  Nu zien we in de automobielbranche inmiddels een flinke toename van de online-verkopen.  Websites worden nog verder opgetuigd en verbeterd zodat de klant zoveel mogelijk beelden van het voertuig krijgt en verdere technische informatie wordt vaak telefonisch gegeven.  Klanten hebben begrip voor deze situatie en zullen steeds vaker op deze manier overgaan tot online-aankoop van uw auto. Daarna zal het voertuig afgeleverd moeten worden. Dat kan bij u op het bedrijf zijn, maar onze ervaring is dat er een stijgende lijn te zien is in de zgn. thuisafleveringen.

Daar willen wij graag verder op inspelen en u een aanbieding doen.

 Voor thuisafleveringen van auto’s door geheel Nederland rekenen wij € 85,- excl. BTW per voertuig.

(* Voor afleveren op de Waddeneilanden, zullen de overtocht kosten worden doorberekend.)

Deze actie geldt enkel voor reguliere personenauto’s en is geldig tot en met het opheffen van de lockdown.

Wij vervoeren de auto’s van onze opdrachtgevers op open transportmateriaal welke voldoen aan de geldende milieunormen en A.V.C.M. condities.

Ook zijn onze voertuigen voorzien van de modernste communicatie- en GPS apparatuur. Onze medewerkers en chauffeurs zijn professioneel, prima opgeleid en spreken Nederlands.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verdere mogelijkheden en wenst u meer informatie over de voorwaarden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op : 088-3747 290 of via offerte@wolves.nl.