GESTRAND? GEEN ZORGEN!

Berging

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan gebeuren dat uw voertuig door een ongeluk of technisch mankement niet meer verder kan rijden. In dat geval moet uw auto, motor of camper geborgen worden. Oftewel: vervoerd worden naar de locatie van uw keuze. Dit kan uw huis of bedrijf zijn, maar ook een reparatieadres. Wolves Mobiliteit verzorgt berging van alle voertuigen. U kunt dag en nacht bij ons terecht.

DIRECT HULP BIJ BERGING!

Gespecialiseerd in zware berging

Ook zakelijke klanten zijn bij Wolves Mobiliteit aan het juiste adres. Wij bergen namelijk niet alleen particuliere voertuigen, maar ook vrachtwagens en bussen. En niet alleen in Nederland is Wolves Mobiliteit uw aangewezen partner voor het afslepen van zwaar materieel, ook in het buitenland kunt u op onze expertise rekenen.

Zo min mogelijk vertraging

Indien u dit wenst, nemen wij een vervangend voertuig en/of een vervangende chauffeur mee naar de berging, zodat uw lading zo min mogelijk vertraging oploopt. Wolves Mobiliteit beschikt over een modern en zeer compleet wagenpark en onze specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u paraat.

Snel berging nodig?

U kunt ons Alarmnummer Berging en Pechhulp 24/7 bellen op +31 88 37 47 280. Wij helpen u snel en goed. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar.

Berging Wolves

 

De situatie omtrent het Corona virus verandert elke dag. Het stelt ons dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn wij volledig operationeel en kunnen wij nog steeds voertuigen transporteren binnen een groot deel van Europa. De berging en pechhulp van voertuigen blijft vooralsnog gewaarborgd. Wilt u een vervangauto inleveren bij één van onze depots? Neem eerst contact op voor meer informatie. Hoewel veel van onze medewerkers thuiswerken zijn wij telefonisch bereikbaar op 088-37 47 290 of info@wolves.nl.

Info
X myStickymenu