HET FAMILIEBEDRIJF

Over Wolves

Als specialist op het gebied van berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer is Wolves Mobiliteit al jaren een bekende naam in het hele land. Vanaf de oprichting in 1964 is er veel veranderd binnen ons bedrijf. Inmiddels is Wolves Mobiliteit uitgegroeid tot een groots familiebedrijf en zijn onze activiteiten zeer uitgebreid. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan werkzaamheden.

Onze historie in het kort

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Oorspronkelijk begon het als een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf. Niet veel later werd er gestart met ook nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij. Tegenwoordig zijn onze werkzaamheden flink uitgebreid, waarmee ook het aantal medewerkers sterk gegroeid is. Vandaag de dag werken er ongeveer 110 mensen verspreid over onze vestigingen.

Wolves Mobiliteit heeft vestigingen door het hele land

Van het hoge noorden tot het diepe zuiden, u vindt ons door het hele land. Vanuit onze vestigingen in Wierden, Apeldoorn en Zwolle bedienen wij onze klanten optimaal.

Kwaliteit in mensen en materieel

De kwaliteit die onze mensen bieden, is de belangrijkste reden dat we de afgelopen jaren zo hard gegroeid zijn. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, servicegericht en vakkundig. Daarnaast voldoet ons materieel altijd aan de actuele normen. Kortom: voor transport, berging, pechhulp en vervangend vervoer moet u bij Wolves Mobiliteit zijn!

Direct een offerte aanvragen?
Voertuiggegevens
Laadadres

Losadres

Uw gegevens